Societat de Radiologia de la Comunitat Valenciana

BENVINGUTS A LA WEB DE LA SRCV

Benvolguts radiòlegs i radiòlogues de la Comunitat Valenciana

 Com sabeu, el passat 19 de desembre de 2019 es va constituir la nova junta directiva de la Societat de Radiologia de la Comunitat Valenciana. Comença així per a tots una nova etapa en la qual pretenem reprendre activitats científiques i docents. Davant la difícil època en què ens trobem degut a la pandèmia del CoVID-19, volem també aportar informació rellevant per la importància de la nostra especialitat en el diagnòstic i maneig de la població afecta.

Però, abans de començar, seria molt útil per a nosaltres que contestareu una breu enquesta que hem confeccionat per tal de realitzar un primer contacte amb els professionals i conèixer les vostres preferències respecte a les reunions científiques i altres activitats previstes.

És per això que hem dissenyat una pàgina web amb una nova imatge i des d’on podeu accedir a l’enquesta (que també us enviarem per correu electrònic) i que anirem omplint de continguts durant les properes setmanes. Un dels elements més importants que hi trobareu és l’eina de contacte directe entre el soci i la societat. Per favor, no dubteu en plantejar els vostres precs o suggeriments per a, entre tots, fer la societat més útil per al conjunt dels radiòlegs i radiòlogues de la CV.

¡Comencem!

 

Asunción Torregrosa Andrés
Presidenta de la Societat de Radiologia de la Comunitat Valenciana

Últimes notícies
Twitter SRCV

Secretaría Técnica

THEORIA CONGRESOS

C/Carreres Puchalt 6 – 46020 Valencia

Tel. 960728212

Mail: srcv@srcv.es

Contacta con la SRCV